verhuur zonder chauffeur

ENKEL VOOR PARTICULIEREN !!!!

Heeft u een minder mobiel familielid en is uw wagen niet geschikt voor minder mobielen vervoer?

Vanaf nu kunt u bij ons terecht om uw probleem op te lossen.

In tegenstelling tot de gewone formule, waarbij u een rolstoelvoertuig met chauffeur huurt, verhuren we nu ook rolstoelvoertuigen zonder chauffeur.

De rolstoelvoertuigen die we verhuren zijn onze alom bekende Mercedes Sprinters. Ze bieden plaats aan maximum 8 personen + de chauffeur.De verhouding rolstoelen / zitplaatsen kan aangepast worden. (zie schema hieronder)
Tevens is er in onze vestigingen te Melsbroek een volkswagen Caddy beschikbaar. Deze is geschikt voor het vervoer van 1 rolstoelgebruiker.

Bekijk via de knoppen hieronder de verdere info en kies dan aan de rechterkant de voor jou geschikte vestiging voor de contactgegevens

GOEDE REIS !!

 

Maak uw keuze

Kies de vestiging die het meest geschikt is

Wij vinden uw privacy belangrijk! Binnen onze organisatie Hendriks nv gaan we dan ook op een veilige en confidentiële wijze om met de persoonsgegevens die worden verzameld van alle werknemers. Deze Privacy Policy omschrijft welke persoonsgegevens wij van u verwerken, op welke basis wij deze verwerken en waarom we deze verwerken. Tot slot informeren wij u over de beveiligingsmaatregelen die wij nemen teneinde uw persoonsgegevens te beschermen.