Aangepast Vervoer: Onze Werking

Historiek

De firma Hendriks werd opgericht in 1987 in Overpelt, als zusterbedrijf van Autorijschool Hendriks. Op 1 januari 1988 opende Hendriks zijn eerste filiaal in Steenokkerzeel. Hieruit ontstonden in 1994 de vestiging in Gent, in 2000 Antwerpen en in 2004 Wallonië.


Onze Kantoren

Hendriks heeft vijf vestigingen, verspreid over heel het land.
West- en Oost-Vlaanderen worden bediend door onze kantoren in Gent en Roeselare. Voor de regio Antwerpen kan u terecht in ons kantoor in Wilrijk. Melsbroek bedient het Brussels Gewest en Vlaams Brabant, Overpelt verzorgt Limburg en Jumet neemt Wallonië voor zijn rekening.

Al Onze kantoren zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur inzake informatica en telecommunicatie. Via hun boordcomputer staan alle voertuigen rechtstreeks in contact met de dispatching. Een speciaal ontwikkeld planningsprogramma leidt de organisatie van de ritten in goede banen


Hendriks is voortdurend op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers met het hart op de goeie plek.

Als chauffeur kiest u voor een gevarieerde en boeiende job. U krijgt volop de kans uw sociale vaardigheden te gebruiken in uw dagelijks contact met mensen. Elke chauffeur krijgt bij Hendriks een speciale opleiding binnen het bedrijf, met onder meer een cursus defensief rijden, een cursus EHBO en een cursus hef- en tiltechnieken. Er zijn bovendien doorgroeimogelijkheden. Heel wat bedienden bij Hendriks begonnen als chauffeur en kregen de kans hun ervaring op het terrein te benutten in een nieuwe functie.