Personenvervoer

Welkom bij Hendriks!

Ben je minder mobiel en op zoek naar vervoer voor jouw verplaatsing? Of het nu naar een revalidatiecentrum, ziekenhuis of restaurant is, Hendriks begeleidt jou graag. En dat doen we op een mensvriendelijke, veilige, comfortabele en milieubewuste manier.

 

Want jou de kans bieden je te verplaatsen, dat is ons doel. Zo groeiden we ondertussen uit tot de grootste gespecialiseerde vervoersfirma in de personenvervoersector.

Hoe vraag je een rit aan?

Dat doe je vlot via telefoon, e-mail of het invullen van ons online formulier. Jouw rit vraag je minstens 24u op voorhand aan. Indien je nood hebt aan dringend vervoer kunnen we dit enkel buiten de spitsuren en in de mate van het mogelijke aanbieden. Na jouw aanvraag ontvang je binnen 24u (behalve tijdens het weekend) de bevestiging van onze beschikbaarheid.

Klik hieronder op de vestiging van jouw keuze om een online aanvraag in te dienen. Onze vestigingen zijn gelegen te;

Hendriks beschikt over een vergunning Individueel Bezoldigd Personenvervoer.

  Let op: Hendriks is geen taxi of ambulancedienst

Instellingen en organisaties

Onze werking

Hendriks ontvangt aanvragen van zowel ziekenhuizen, revalidatiecentra, mutualiteiten, rust- en verzorgingstehuizen als andere gespecialiseerde instellingen. Daarnaast doen ook gemeentebesturen en OCMW’s beroep op onze diensten.

 

Met de grootste zorg vervoeren wij jouw minder mobiele klanten, patiënten of bezoekers. Heeft jouw organisatie regelmatig nood aan vervoer? Dan kunnen we werken op contractbasis. Maar ook voor occasioneel vervoer kan je op ons rekenen.

Tarieven

Afhankelijk van het statuut van jouw instelling of organisatie, wordt een overeenkomst opgemaakt, met duidelijke afspraken over de gehanteerde tarieven.

Voor occasionele ritten hanteren we een vaste procedure die de prijs per rit bepaalt. Hierbij wordt rekening gehouden met het aantal kilometer en de tijdsduur. In stedelijke agglomeraties zoals Antwerpen, Brussel en Gent gelden forfaitaire prijzen.

Voor centra die beschikken over een vervoersconventie met het RIZIV of het Agentschap Zorg en Gezondheid worden alle reiskosten rechtstreeks met de mutualiteit geregeld.

Bovendien is Hendriks door de overheid erkend om betalingen met dienstencheques te aanvaarden. Meer daarover lees je op www.dienstencheques-rva.be of www.sodexo.be

Wens je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze kantoren.

Prijsaanvraag

Een offerte voor jouw rit aanvragen doe je vlot online. Klik hieronder op de dichtstbijzijnde vestiging en vul de vragenlijst in. Binnen 24u (behalve tijdens het weekend) ontvang je de gevraagde offerte.

Voor particuliere klanten

Onze werking

Ben je minder mobiel en moet je ergens naartoe? Hendriks vervoert je graag. Boek jouw rit en onze chauffeur pikt je op het afgesproken uur op, brengt je veilig naar jouw bestemming en haalt je er keurig weer op.

Tarieven

Na jouw offerteaanvraag ontvang je van ons een duidelijk tarief per rit. Hierbij volgen we een vaste procedure waarbij het aantal kilometer en de tijdsduur bepalende factoren zijn. In stedelijke agglomeraties zoals Antwerpen, Brussel en Gent gelden er forfaitaire prijzen.

 

Betalen kan op volgende manieren;

  • Contant aan de chauffeur. Je ontvangt meteen een kwitantie.[HDS1] 
  • Met jouw persoonlijk assistentiebudget (PAB). Klik hier voor meer uitleg.
  • Met dienstencheques. Let op; dit is enkel van toepassing op de rijtijd. De kilometers worden cash of per factuur vergoed. Meer info vind je op www.dienstencheques-rva.be of www.sodexo.be
  • Per factuur. Betaal het vooraf afgesproken bedrag via overschrijving. Bij kleine bedragen wordt een administratiekost van 6% aangerekend. 
  •           

Wist je dat jouw ziekenfonds in heel wat gevallen een financiële tussenkomst voorziet in jouw vervoerskosten? Het loont dus zeker de moeite om even bij jouw mutualiteit te informeren.

 

Prijsaanvraag

Een offerte voor jouw rit aanvragen doe je vlot online. Klik hieronder op de dichtstbijzijnde vestiging en vul de vragenlijst in. Binnen 24u (behalve tijdens het weekend) ontvang je de gevraagde offerte.

Vlaams Brabant

AdresPerksesteenweg 35D; 1820 Melsbroek

Telefoon: +32 27 52 98 00
E-mail: info.melsbroek@hendriks.be
BTW: BE 0448.651.229

Openingsuren
ma-di-wo-do-vr 6u00 - 18u00

Antwoordapparaat:
ma-di-wo-do-vr 18u00 - 6u00
za-zo

Limburg

AdresWaterrijtstraat 24; 3920 Lommel

Telefoon: +32 11 80 98 98
E-mail: info@hendriks.be
BTW: BE 0437.036.666

Openingsuren:
ma-di-wo-do-vr 7u30 - 17u30

Antwoordapparaat:
ma-di-wo-do-vr 17u30 - 7u30
za-zo

Oost- en West Vlaanderen

AdresOttergemsesteenweg-Zuid 680; 9000 Gent

Telefoon: +32 92 16 80 20
E-mail: info.gent@hendriks.be
BTW: BE 0454.060.265

Openingsuren:
ma-di-wo-do-vr 7u00 - 18u00

Antwoordapparaat:
ma-di-wo-do-vr 18u00 - 7u00
za-zo

Antwerpen

AdresNeerlandweg 17; 2610 Wilrijk

Telefoon: +32 3 286 44 40
E-mail: info.antwerpen@hendriks.be
BTW: BE 0472.070.393

Openingsuren:
ma-di-wo-do-vr 7u30 - 18u00

Antwoordapparaat:
ma-di-wo-do-vr 18u00 - 7u30
za-zo

Henegouwen

AdresChaussée de Bruxelles 161; 6040 Jumet

Telefoon: +32 71 25 86 90
E-mail: info.wallonie@hendriks.be
BTW: BE 0472.070.393

Openingsuren:
ma-di-wo-do-vr 7u30 - 16u00

Antwoordapparaat:
ma-di-wo-do-vr 16u00 - 7u30
za-zo

Wij vinden uw privacy belangrijk!

Bij Hendriks gaan we dan ook op een veilige en confidentiële manier om met de persoonsgegevens die we verzamelen. Onze Privacy Policy omschrijft welke gegevens we van jou verwerken, op welke manier we dat doen en waarom. Ook lees je er welke beveiligingsmaatregelen wij nemen om jouw gegevens te beschermen.

Onze voertuigen

Jouw comfort en veiligheid staan bij Hendriks centraal. Onze voertuigen zijn dan ook vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zo zijn ze voorzien van een verlaagde instaptrede, handgrepen en een automatische rolstoellift. Via deze lift wordt jouw rolstoel in het busje geplaatst. Met speciaal ontworpen riemen wordt deze vervolgens vastgezet via een verankeringssysteem in de vloer. Uiteraard krijgt elke passagier een veiligheidsgordel om. De verhouding tussen het aantal rolstoelen en zitplaatsen passen wij aan jouw wensen aan.

Dankzij een boordcomputer met track & trace systeem staan al onze voertuigen in rechtstreeks contact met de dispatching.

 

Onze voertuigen zijn bovendien voorzien van het nodige rijcomfort. Denk daarbij aan airconditioning, ventilatie en verwarming. Hieronder kan je een aantal foto’s vinden van onze voertuigen en hun voorzieningen.

 

Na maximum 6 jaar gebruik vervangen wij onze wagens. Heb je interesse in één van onze tweedehandsvoertuigen? Neem dan contact op met onze vestiging te Melsbroek.